ZZO TK: Ponovo otvorena poslovnica u Tržnom centru Sjenjak

by nedim
| 19:55
1812 zzo

Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona od četvrtka, 29.09.2022. godine ponovno na raspolaganje građanima stavlja poslovni prostor u TC Sjenjak.

Osigurana lica sa područja Grada Tuzla ovdje će moći podnositi zahtjeve za izdavanje elektronskih legitimacija (e-Legitimacija) i preuzimati elektronske legitimacije (e-Legitimacije).

Napominjemo, da će osigurana lica moći ostvariti pravo samo na navedeno, i istima se neće pružati ostale usluge iz djelatnosti rada Zavoda.

Osigurana lica i dalje mogu podnositi zahtjeve i preuzimati elektronske legitimacije u poslovnici Tuzla u sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona.

Ponovno otvaranje prostorija u TC Sjenjak ima za cilj olakšano pružanje preciziranih usluga svim građanima i osiguranicama grada Tuzle, ali sa akcentom za gornji, odnosno istočni dio grada.
Mišljenja smo da ćemo sa novom lokacijom građanima omogućiti bolji i brži pristup, ali i da ćemo rastereti poslovnicu Tuzla koja djeluje u sjedištu Zavoda, saopšteno je iz ZZO TK.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.