Jasmin Imamović (SDP) nakon izborne pobjede: Uradit ćemo više nego što smo obećali!

by admin
| 22:38
0710_imamovic

Novi-stari načelnik općine Tuzla, SDP-ov kandidat, Jasmin Imamović, kako je istakao večeras u obraćanju medijima, rezultatima koji mu obećavaju četvrti mandat, nije iznenađen.

 

– Očekivali smo ovakve rezutate, jer smo mi ozbiljna stranka, vršili smo i anketiranje građana. Ipak, procenat od 60 posto i više je veliko povjerenje građana, pa to znači i velika odgovornost. Za vrijeme kampanje oprezno smo davali obećanja, a građani su me ukazanim povjerenjem obavezali da ih ispunim, nastavim da radim, pojačanim tempom, kazao je Imamović.

Prvi čovjek grada proteklu predizbornu kampanju nazvao je teškom, ponekad i prljavom. Ipak, kako kaže, neće ignorisati programe drugih kandidata, koji su izgubili utrku za načelnika.

– Nisam imao vremena da se bavim tim programima, ali ću ih pregledati, a ono što bude dobro svakako ćemo primjeniti, kazao je Imamović uz obećanje da će u narednom mandatu uraditi više od onoga što su obećavali iz Socijademokratske partije za vrijeme predizborne kampanje.

Čestitke na još jednom mandatu, od njegovih protivkandidata, Imamoviću je do sada uputio samo Fikret Selman, SBB-ov kandidat za načelnika.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.