Derbi na Tušnju: Poseban režim osiguranja, kombinovani TV prijenos…

by admin
| 20:11

U okviru 29. kola BHT Premijer lige, sutra, u subotu, derbi na Tušnju igraju FK Sloboda i FK Sarajevo, u duelu koji će uveliko odlučivati o plasmanu u evropske kupove.

Zbog poznatog rivalstva klubova i važnosti susreta, sutrašnja utakmica privlači veliku pažnju gledetalja, koji bi prema očekivanjima Tušanj trebali ispuniti do posljednjeg mjesta.

Iz FK Sloboda su zbog toga apelovali na navijače da na vrijeme kupe ulaznice:

– Apeliramo svim našim navijačima i simpatizerima koji namjeravaju doći na stadion Tušanj i podržati Crveno – crne u derbiju protiv Sarajeva, da što ranije nabave ulaznice za ovaj po nas veoma bitan susret. Obzirom da je ovo meč visokog rizika, te će se sprovoditi poseban režim osiguranja utakmice, apeliramo publici da ulaznice kupuju već od danas u CD šopu Mido na Korzou, kako bi se na dan derbija izbjegle nepotrebne gužve pred stadionom – istakli su iz FK Sloboda.

Oni koji sutra ne budu na stadionu Tušanj utakmicu će uživo moći gledati u kombinovanom TV prijenosu sistema “Moja TV” koji od 17 sati prenositi susret sa Tušnja i utakmicu Olimpic – Travnik.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.