Skopoljak: Povjerenje građana TK-a je dokaz da smo radili dobro

by nedim
| 22:06

Predsjednik Kantonalnog odbora SDA Tuzlanskog kantona, Fahrudin Skopljak, zahvalio se građanima Tuzlanskog kantona na povjerenju koje su ukazali ovoj stranci.

– Poštovani građani Tuzlanskog kantona u ime Kantonanalnog odbora SDA TK i svoje lično ime, želim vam se iskreno zahvaliti na ukazanom povjerenju Stranci demokratske akcije na proteklim općim izborima. Vaše povjerenje Stranci demokratske akcije kao pobjedniku izbora u Tuzlanskom kantonu je dokaz da smo u proteklom periodu radili dobro, ali i velika obaveza u godinama koje su pred nama, u kojima s pravom očekujete da budemo nosioci započetih procesa koji bi Tuzlanski kanton trebali pozicionirati kao najprosperitetniji i za život najugodniji dio Bosne i Hercegovine, napisao je SKopljak u objavi na društvenim mrežama i dodao:

– Ponovit ću ono što sam rekao i na skupu kojim smo završili našu predizbornu kampanju u Tuzlanskom kantonu, a to je da ću kao predsjednik KO SDA TK od onih koji budu izabrani u zakonodavnu i izvršnu vlast tražiti da budu sluge ovog dobrog naroda i stražari na bedemima Bosne i Hercegovine. Vjerujem da ćemo u što skorijem roku pronaći partnere čija je politika zasnovana na sličnim principima i zajedno za njima u mandatu od četiri godine kreirati ambijent za što kvalitetniji i sigurniji život svih građana Tuzlanskog kantona – istakao je predsjenik SDA TK.

SDA je u Tuzlanskom kantonu je na posljednjim izborima ostvarila odličan izborni rezultat sa najviše zastupnika u Skupštini TK, te parlamentima na federalnom i državnom nivou.