Gradnja objekta “Smart Residence” u završnoj fazi, na prodaju još samo jedan stan

by nedim
| 21:39

Stambeno-poslovni objekat SMART RESIDENCE koji su investitori počeli graditi u martu 2021. godine uskoro bi trebao biti spreman za prve stanare.

Objekat koji se nalazi u na lokaciju pored južne saobraćajnicem a u blizini Mercator centra u Tuzli, nakon izgradnje će u potpunosti vizualno transformisati lokalitet na kojem se nalazi.

Investitor TEHPROJEKT D.O.O. TUZLA zajedno sa glavnim izvođačem TEHNIKA D.O.O. iz Kiseljaka,  odlučio je, kako su ranije istakli, da gradu ponude nešto novo i drugačije, a ponudili su  koncept življenja, temeljen na modernoj tehnologiji i energetski efikasnim materijalima za gradnju.

Stanovi su opremljeni ”pametnim” sistemom, tako da će se glavnim funkcijama u stanu i objektu upravljati pomoću mobilne aplikacije.

– ”Pametnim” sistemom smo htjeli uvesti novitet na tržište kako Tuzle, tako i šireg regiona, ali takav da bude prilagođen svim generacijama i jednostavan za korištenje. Funkcijama je moguće upravljanje i lokalno i putem aplikacije. Svaki stan će biti opremljen visokokvalitetnim materijalima i uređajima.  U stanove ćemo ugraditi Gree klima uređaj, Ariston Velis električni bojler i Dierre protuprovalna i protupožarna ulazna vrata s ”pametnom” bravom. Svim nabrojanim, kao i utičnicama i rasvjetom se upravlja pomoću mobilne aplikacije – ističu investitori.

Od 30 stambenih jedinica, za prodaju je ostala dostupna samo jedna.

Cijene kvadrata stana provbitno je iznosila 3.300KM s PDV-om, da  bi uslijed poskupljenja materijala kasnije povećana na 3.500KM s PDV-om.  Cijena parking prostora iznosi 10.500KM sa PDV-om. /Tuzlainfo/