25 novih radnih mjesta: Infobip otvara ured u Tuzli

by admin2
| 8:32

Jedan od lidera IT industrije u Bosni i Hercegovini Infobip ove godine proslavlja devet godina poslovanja u našoj zemlji te, nakon Sarajeva, otvara ured u Tuzli početkom februara ove godine.

 

Uz više od 100 mladih inžinjera i stručnjaka trenutno uposlenih u Bosni i Hercegovini u novom tuzlanskom uredu traži se 25 stručnjaka.

Infobip želi postati centar izvrsnosti inžinjerstva koji će okupljati najbolje softverske inžinjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja.

Infobipova agilna korporativna kultura omogućava developerima i inžinjerima da steknu iskustvo na globalnim projektima, u okruženju koje cijeni i podstiče razvoj vlastitih proizvoda.

“Naši developeri i inžinjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti”, zaključuje Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Otvorenje ureda u Tuzli donosi nove prilike za one koji žele biti dio ove uspješne poslovne priče i graditi svoju karijeru u kompaniji koja razvija najnaprednija globalna komunikacijska rješenja.

Ovaj ured trenutno ima otvorene sljedeće pozicije: software inžinjer, prodajni inžinjer i menadžer prodaje.

(TI/Indikator.ba) 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.