“Čarolija na ledu”: U Tuzli svečano otvorena 12. sezona klizanja (VIDEO)

by nedim
| 20:31

Nastupom vrhunskih klizačica iz beogradskog “Olimpika”, te bogatim pratećim programom u okviru manifestacije “Čarolija na ledu” večeras je na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli otvorena 12. sezona klizanja.

Iz Panonike, koja uspješno upravlja prvim klizalištem u ovom dijelu BiH, za predstojeću sezonu su najavili brojne aktivnosti, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina.

Tako će ljubitelji klizanja moći uživati u događajma kao što su Maskembal na ledu, Klizibal, Dječija nova godina i tradicionalna škola klizanja kroz koju je proteklih godina prošlo na stotine naših najmlađih sugrađana.

Večerašnji program je pratilo nekoliko stotina posjetitelja, kojima su prijatelji i sponzori klilazišta pripremili prigodne poklone.

Jedan sat i 15 minuta klizanja, koliko iznosi jedan termin, košta 2,5 KM ukoliko imate svoje klizaljke. Vikendom je klizanje skuplje, a kompletan cjenovnik pogledajte OVDJE.

U proteklih 11 sezona klizalište je promijenilo više lokacija, a bilo je postavljeno na stadionu Telex, zatim sportskim terenima Slana Banja i Trgu slobode.

(Tuzlainfo.ba)