Splavovi Beograd su idealno mjesto za dočekati Novu godinu

by nedim
| 16:00

Splavovi su simbol Beograda i nijedan drugi grad nema ništa slično. S gotovo svakog splava imate predivan pogled na osvijetljeni Kalemegdan. Kombinacija uživanja svim čulima nešto je čime što rijetko koji grad može da se na ovakav način pohvali.

Naravno nisu svi splavovi isti i potrebno je znati razliku. Različite vrste splavova u Beogradu su apsolutna potreba zato što se ne može cijelu godinu zabavljati na ljetnim splavovima čiji naziv govori za koje su doba godine namijenjeni.

Međutim zašto se jednostavno splav ne ogradi, ne stavi par prozora i cijela priča je gotova. Situacija nije toliko jednostavna i splavovi Beograd nisu toliko jednostavni.

Kako izgledaju splavovi u Beogradu

Splavovi i Beograd ne idu jedno bez drugog. Ne možete samo tako postaviti objekt i to je to, jednom objektu se mora posvetiti pažnja, stvoriti atmosfera ,kreirati ambijent kako bi taj objekt donio sreću drugim ljudima.

Splavovi Beograd se generalno dijele u dvije kategorije i u zavisnosti od kategorije u koju spadaju njihov ambijent je drugačiji. Dakle, beogradski splavovi se dijele na ljetne i zimske.

Ljetni splavovi su kao što možete pretpostaviti nešto otvoreniji i ovi splavi pružaju pogled na rijeku i nebo što daje poseban osjećaj slobode u ljetnim danima. Beogradski splavovi su simbol grada tokom ljetne sezone, i predstavljaju veliku turističku atrakciju.

Svako ko je jednom bio u Beogradu morao je da iskusi provod na nekom od splavova, a veliki je broj posjetioca iz inostranstva koji u Beograd dolaze upravo u želji da iskusne noćni život koji nude splavovi u Beogradu.

Kada govorimo o lokaciji splavova oni su smješteni na rijeci Savi, naravno previše je splavova da bi ih sada sve nabrojali, ali oni najpoznatiji nalaze se oko Brankovog i Savskog mosta.

Za razliku od ljetnih splavova, zimski su naravno zatvoreniji i oni odišu dozom topline i ljubavi. Naprosto se osjećate posebno kada u hladnoj januarskoj noći zakoračite u jedan ovakav splav pa vas s vrata dočeka prijatna i topla atmosfera, vesela narodna muzika i naravno vrhunska ponuda hrane i pića.

Bilo da se radi o ljetnom ili zimskom splavu, obje opcije imaju nešto posebno tako da nije bitno koje je doba godine samo je bitno da ste vi veseli i nasmijani i spremni za provod.

Kako su uređeni splavovi u Beogradu

Enterijer splavova Beograda je moderno uređen, naravno postoje i splavovi koji su više okrenuti prema kafanama tako da je njihov enterijer više rustičan i okarakterisan starinskim detaljima.

Kada je riječ o mjestima gotovo svaki splav nudi različite vrste smještaja. Možete se smjestiti u separeima, na visokom sjedenju ili za barskim stolovima. Naravno šank je uvijek opcija, nekima i omiljena, ali gdje god da se smjestite, ne brinite – konobari s koktelima i šotovima vas neće ispuštati iz vidokruga, i uvijek ćete za stolom imati piće po želji.

Još nešto što je vrlo važno za spomenuti jeste da splavovi Beograd su tako dizajnirani da ste uvijek u samom centru. Bilo da se nalazite s lijeve strane ili desne, uzavrela atmosfera, zabava i razigrani gosti učinit će da se svi osjećaju posebno i kao da je najbolji provod baš za njihovim stolom.

Uz dobru muziku, veliki izbor pića, i pogled na rijeku koji nude splavovi Beograd posjeduje mjesta za izlazak koja privlače najljepše djevojke, kao i sve ljubitelje dobrog provoda. S Beogradom ne može pogriješiti. Splavovi su namijenjeni ljubiteljima svih muzičkih žanrova, svim generacijama i ljudima različitih profesija.

Jedno je sigurno na splavovima u Beogradu uvijek ste dobrodošli i sigurni smo da ćete uživati. Jedan prosječan dan u Beogradu ne može proći bez fantastičnog noćnog provoda uvjerite se zašto je Beograd grad provoda i zašto su splavovi toliko popularni. Ništa nije slučajno sve je posebno namješteno da se gost osjeća posebno i samim tim on će prenositi pozitivnu energiju na druge što pravi fantastičnu kolektivnu atmosferu.