Detalji horora u Zagrebu: Otac ugušio troje djece, pa se pokušao ubiti…

by nedim
| 9:21

Troje, a ne dvoje djece kako su isprva, pozivajući se na neslužbene informacije objavili hrvatski mediji, i to blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine, prema još nepotvrđenim informacijama ugušio je noćas njihov otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe.

Preživio je i odvezen je u bolnicu, a prizori koje su zatekli u stanu – tijela troje djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirali su sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog stravičnog zločina, piše Jutarnji list.

Zvaničnih informacija još uvijek nema. Iz policije su za Index tek potvrdili da su ubijene tri osobe, ali za sada, dok o svemu ne obavijeste porodicu, o detaljima ubistva i motivima ne žele govoriti.

Policija i Hitna su nakon zaprimljene informacije navodno o najavljenom samobistvu brzo došli na mjesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo četverogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Roditelji djece su, kako piše Jutarnji list, rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem. Pretpostavlja se d aje on, nakon svog sumanutog čina, posegnuo, čini se, za oružjem i pokušao se ubiti. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Tijela djece prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obdukcijom ustanoviti tačan uzrok smrti.

Otac djece je, navodi isti medij, iskusni financijski konzultant, ima titulu magistra poslovne administracije, a radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama. Navodno je iz Beća i konsultantsku firmu.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je, između odstalog, napisao: “Zbogom svima…”