Burno u Banja Luci: Gorica Dodik zaprijetila novim “snimcima” Drašku Stanivukoviću

by nedim
| 8:42

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za danas je najavio rušenje spornog ugostiteljskog objekta “Kajak terasa”, za čiju izgradnju tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.

Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine. “Sve zacrtane ciljeve ispunjavamo, a sutra u 15 sati sam na licu mjesta, što će biti moj obećani, treći dolazak i poruka da se Banja Luka obračunava sa privatnom državom i privatizovanim institucijama”, napisao je Stanivuković.

U međuvremenu, Dodikova kćerka Gorica, koja sa Stanivukovićem vodi “rat” na društvenim mrežama zbog, kako on tvrdi, neregularnosti vezanih za izgradnju terase u njenom restoranu “Agape”, zaprijetila je Stanivukoviću novim “snimcima”.

-Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.