Ljubače: Deponija smeća pred kućnim pragovima!

by admin
| 17:01
0303_ljubace
  •  
  •  
  •  
  •  

Redakciji Tuzlainfo portala danas se javio čitatelj E.M. koji je fotografijom zabilježio, najblaže rečeno, ekološki incident nastao isključivo nebrigom i bahatim odnosom građana prema okolini.

Naime, u naselju Brezik u Ljubačama, na putu prema restoranu Diskrecija, na svega pedesetak metara od naseljenog prostora stvorena je divlja deponija smeća, koja predstavlja ruglo, ali i izvor zaraze.

– Pogledajte ovo ruglo i sramotu, te  kako naš obrazli, bosanski svijet živi u smeću koje samo sebi pred prag ostavlja. Na fotografijama se vidi da se radi o velikim količinama smeća koje je tu deponovano mjesecima, možda i godinama – piše naš čitatelj.

Nadamo se da će reakcija našeg sugrađanina izazvati i reakciju predstavnika lokalne zajednice, ili komunalnih redara koji već više od godinu dana postoje u svakoj od općina Tuzlanskog kantona.

Ukoliko imate i vi priču koju želite podijeliti sa nama, želite li ukazati na problem u vašem naselju ili uputiti argumentovanu kritiku, pišite nam na našu e-mail adresu promusmedia@promusmedia.ba ili nam se javite putem naše Facebook Fan stranice.


(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.