BCC Tuzla slavi 5. rođendan: Nagradna igra, popusti i otvaranje H&M poslovnice

by nedim
| 19:01

Bingo City Centar Tuzla slavi 5. rođendan i tim povodom priprema veliku zabavu za sve posjetioce. U periodu od 11. do 14. novembra svi koji dođu u BCC Tuzla uživat će u odličnom provodu, zabavi, a čekaju ih i vrijedne nagrade i fenomenalni rođendanski popusti koji idu do nevjerovatnih 50%.

 Najveći šoping centar u ovom dijelu BiH i ove godine je pripremio mnoštvo iznenađenja za djecu i odrasle. Tako će svi prisutni imati priliku da se super zabave uz gigantske društvene igre koje će biti postavljene u centru. Mališani će posebno uživati jer će za njih pobrinuti zabavni animatori, maskote, balon majstori i face painting umjetnici.

Proslavu 5. rođendana BCC-a će obilježiti i nagradna igra, tako da će svi koji u periodu od 11. do 14. novembra obave kupovinu u iznosu od 50 KM ili više u trgovinama u centru moći da osvoje i jednu od skoro 200 vrijednih nagrada. Najsretniji će osvojiti bankovne platne kartice u iznosu od 50, 100 i 200 KM. Izvlačenje dobitnika zakazano je za 15. novembar.

Također, za 11. novembar je zakazano i otvaranje H&M poslovnice u tuzlanskom BCC-u.

Rođendanska kupovina je upravo postala još bolja jer vas čekaju odlični popusti u trgovinama BCC-a. Pridruži se proslavi i čeka te rođendanska zabava luda, popusti i nagrade svuda!

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.