H&M uskoro otvara vrata u Bingo city centru u Tuzli

by Tuzla Info
| 12:57
  •  
  •  
  •  
  •  

Već od ranije je poznato da poznati švedski brend H&M stiže u Tuzlu, gdje će biti jedina radnja u Federaciji.

H&M će svoju radnju otvoriti u novom dijelu Bingo city centra koji je nedavno sagrađen.

Iako je tokom pandemije, i ovaj modni gigant pretrpio ogromne štete, ranije je iz menadžmenta rečeno da to neće kočiti otvaranje prodavnice u Tuzli.

“Mi smo porodica brendova i funkcija koji će zajednički raditi da prebrode ovu vanrednu situaciju. Prirodno je u našem poslu da se konstantno procjenjuju različite lokacije i posao prilagođava razvoju događaja, što može rezultirati kako zatvaranjem tako i otvaranjem, no možemo vam reći da će naša radnja u Delta Planetu nastaviti uobičajeno raditi. Bude li u budućnosti nekih promjena, blagovremeno ćemo o tome informisati javnost. Kako smo ranije najavili, radimo na  projektu otvaranja radnje u Tuzli.  Dođe li do nekih promjena o tome će javnost biti odmah obaviještena ” – rečeno je za BiznisInfo iz švedske kompanije.

S obzirom da je direktorica Bingo city centra, Lidija Zulić, na svom Instagram profilu objavila fotografiju “brendiranog zida”, odnosno prostora gdje će biti H&M, čini se da sve ide po planu, te da će prodavnica uskoro biti otvorena. /Tuzlainfo/

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.