Crveno-crni večeras u Bijeljini protiv Radnika

by Tuzla Info
| 8:58

Svoj premijerligaški put Crveno – crni sutra nastavljaju utakmicom 2. kola u kojoj gostuju u susjednoj Semberiji. Domaći Radnik novu sezonu otvorio je porazom, pa će protiv Slobode tražiti popravni.

Mladen Žižović i njegovi saradnici ove sedmice su pripremali ekipu za Bijeljince, te priželjkuju sličan ishod prošlosezonskom gostovanju kada su Crveno – crni slavili trijumf.

„Što se tiče ove utakmice, idemo Radniku koji je pomalo neočekivano izgubio od Leotara. Po priikazanom to sigurno nisu zaslužili. Ekipa su koja je dosta promijenjena, doveli su dosta dobrih i kvalitetnih igrača. Sigurno je da će tražiti iskupljenje za to prvo kolo. Mi smo u dobrom ambijentu, raspoloženju i svi igrači su spremni“, objašnjava Mladen Žižović, te zaključuje:

„Mi ćemo u svaku utakmicu ići da osvojimo bodove, očekujem fer i korektnu utakmicu i neka pobijedi bolji.“

Utakmica 2. kola M-Tel Premijer lige BiH između našeg tima i Radnika igra se danasna stadionu u Bijeljini sa početkom od 19:00 sati.

Glavni sudija meča biće Dragan Petrović (Banjaluka) uz asistenciju Dženana Milića (Sarajevo) i Emira Zahiragića (Sarajevo). Četvrti sudija je Luka Bilbija (Banjaluka), a delegat Safet Radmilović (Goražde).

Ovu utakmicu u direktnom prenosu emitovat će kanal Arena Sport.