Web banner 1200x100px Popust MC Astra Borovo 29.06.2018

farah baner

subota, 11 Novembar 2017 12:01

Grad Tuzla prodaje zemljište na Slatini: Planirana izgradnja objekta od 16 spratova!

1111 slatina

Grad Tuzla je objavio Odluku o prodaji nekretnine u vlasništvu Grada Tuzla putem javnog nadmetanja - licitacije za izgradnju kolektivnog stambeno-poslovnog objekta "O9" sa pripadajućim vanjskim uređenjem u okviru dijela prostorne cjeline "Slatina 1" u naselju Slatina.

Ukoliko nekretnina dobija kupca, na njoj će se graditi Stambeno-poslovni objekat, podzemne garaže i površine vanjskog uređenja za pristup i komunikaciju.

Objekat će imati 16 spratova, a predviđeno je da će u sklopu radova biti izgrađene prilazne saobraćajnice, parking prostor za više od 30 putničih automobila na nivou partera, pješačke površine, ukrasno zelenilo, prostor za smještaj kontejnera i potrebni elementi urbanog mobilijara.

Početna cijena nekretnine je 692.939,22 KM, a u cijenu nije uračunata naknada za pogodnost lokacije - renta, ni ostale propisane naknade.

Javno nadmetanje – licitacija će se održati u zgradi gradske uprave Grada Tuzla 01.12.2017. godine, sa početkom u 09,00 sati.

Prostor koji je predmet prodaje je sastavljen od više parcela u vlasništvu Grada Tuzla, koje su smještene okvirno između obdaništa "Poletarac", restorana "Biblioteka" i stambenih objakata u ulici Džafer mahala.

(Tuzlainfo.ba) / Foto: Google maps


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu