Novo i drugačije: Pekara Kabil otvorila svoj četvrti prodajni objekat u Tuzli

by admin
| 12:50

Pekara Kabil svojim vjernim kupcima, ali i onim rijetkim koji do sada nisu imali priliku kušati nešto iz šarolike i prvoklasne ponude peciva, otvorila je vrata na još jednoj lokaciji – preko puta Hemijske škole u Tuzli.

Nakon višednevnih posljednjih priprema Pekara “Kabil 4” sa radom je počela jučer, a miris ukusnih peciva i raznih slastica odmah je privukao brojne kupce ovog dijela grada.

Pored dobro  poznate lepine iz Pekare Kabil, nanina kifla, kukuruzna i heljdina zemička, makovica, pletenica, integralna pletenica, kukuruzni baguette, pizza od lisnatog tijesta, bavarska peciva, muffini, krofne, a od nedavno i pizza, samo su dio bogate ponude tradicije duge 76 godina. Od osnivanja do danas recepti, znanje i tajne ovog zanata prenose se na naredne generacije.

Zadovoljstvo kupaca im je, kako često ističu, na prvom mjestu te osoblje Pekare Kabil u kontinuitetu radi, osim na kvaliteti i širenju palete svojih proizvoda, također i na svom imidžu.

To između ostalog potvrđuje i njihov novi, moderniji,  vizuelni identitet.  Inače, riječ je o izuzetno društveno odgovornom privrednom subjektu, koji nesebično podržava i često učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama.

Radni dan u novom objektu počinje u 6:00 a završava u 20:30 sati. Da užitak bude potpun, kupcima je omogućen i besplatan internet.

Osoblju Pekare “Kabil 4” želimo uspješan rad a Vama dobar tek!

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.