PZU Apoteke Medex-pharm: Velika nagradna igra povodom 25. godišnjice rada

by nedim
| 8:10

Obilježavanje četvrt stoljeća postojanja i kontinuiranog rasta kompanije je vrijeme pogodno za kratki osvrt i podsjećanje na rani početak, na prve male ali značajne korake. 25 je velik broj, posebno kada uzmemo u obzir šta se sve u sferi poslovanja promijenilo od 1997. godine do danas.

Naš početak nas vodi u općinu Banovići na mjesto današnje pijace gdje se otvara prva apoteka Medex-pharm. U ta 24 kvadrata stali su najprije  planovi, želje, rizik, volja i istrajnost. Ostale kockice su se slagale postepeno.

„Prvi korak je uvijek najteži, no važno je okružiti se pravim ljudima i graditi povjerenje što je ključno za rast i razvoj. Bez gledanja naprijed, idete nazad, stoga uvijek imamo nove planove koji podrazumijevaju širenje poslovanja, uvođenje noviteta i nikad ne stojimo u mjestu“, istakao je osnivač PZU Apoteke Medex-pharm dr. Nedžad Djedović.

Od jednog radnika stigli smo do današnjih skoro 70, od jedne apoteke u jednoj općini do današnje 23 širom Tuzlanskog kantona, uz brojne uspone ali i poteškoće, uključujući prilagođavanje novim tehnologijama, potrebama tržišta i različitim ekonomskim rizicima. Jedan od većih izazova sigurno je bilo (i još uvijek je) poslovanje u vrijeme pandemije, kada su farmaceutski radnici zajedno sa doktorima na prvoj liniji fronta kada je riječ o odbrani zdravlja naših sugrađana.

„Imali smo zadatak, prije svega, pružiti adekvatnu uslugu građanima prilagođavajući se novim okolnostima rada, istovremeno vodeći računa i o zdravlju uposlenika i njihovoj zaštiti,  kao i o održavanju poslovnih odnosa sa partnerima i saradnicima. Nadamo se da su najteži dani iza nas. Već se polako vraćamo u prijašnju svakodnevnicu poučeni novim iskustvom, spremni da damo još više, posebno kada je riječ o ponudi iz našeg galenskog laboratorija i proizvodima sa našim ličnim pečatom“, poručila je direktorica PZU Apoteke Medex-pharm, mr.ph. Senada Mehinović.

Nagrađujemo vaše povjerenje

A povodom obilježavanja velikih 25 nismo zaboravili nagraditi i vaše povjerenje jer ste i vi dio naše uspješne priče.  Od 5. marta do 5. juna, možete učestvovati u velikoj nagradnoj igri koju organizuje PZU Apoteke Medex-pharm “25 NAGRADA ZA 25 GODINA SA VAMA“ ukoliko ostvarite kupovinu iznad 25 KM.

Šta kažete na besplatno ljetovanje u Turskoj? Ili ste ipak ljubitelj planina i volite svjež planinski vazduh? U tom slučaju nudimo vam vikend na Vlašiću za dvoje. Svoju sreću mogu okušati i ljubitelji tehnologije jer treća nagrada je mobilni telefon… Šanse za dobitak su još veće, jer imamo spremne i poklon vaučere od 20 KM i 30 KM za kupovinu u Medex-pharm apotekama, kao i Medex-pharm poklon pakete.

Više o nagradnoj igri pročitajte na web stranici Apoteke Medex-pharm: https://medex-pharm.ba/Blogs/Details/24/pravilnik-nagradne-igre-%2225-nagrada-za-25-godina-sa-vama%22

Obilježimo naših 25 godina zajedno. Iako izazovna vremena i dalje traju, mi sa optimizmom gledamo u budućnost i trudit ćemo se da našim sugrađanima budemo pouzdani partneri u očuvanju zdravlja.