U novom ruhu: “Alma” prva privatna apoteka u Tuzli ponovo na usluzi građanima

by nedim
| 13:14

Privatna zdravstvena ustanova Alma apoteka u novom ruhu ponovo je na usluzi svim građanima na dobro znanoj adresi Turalibegova 48, zgrada Cipelići.

Tako od ove sedmice kreće nova era poslovanja najstarije privatne apoteke u Tuzli, a slavljeničku atmosferu dijele sa svim kupcima uz brojne super popuste u sedmici otvaranja. Tu je i proširen asortiman po povoljnim cijenama za sve generacije.

PZU Alma je prva privatna apoteka u Tuzli otvorena 1989. godine, a od sada posluje u novom ruhu i kroz novi koncept apoteka kao dio Super Apoteka. Lanac Super Apoteka na čelu sa PZU Alma trenutno broji 12 apoteka na teritoriji Bosne i Hercegovine u kojima je uposleno više od 30 stručnih osoba.

Misija Super Apoteka je promocija zdravlja i povećanje svijesti o važnosti prevencije bolesti.

Koncept Super Apoteka je u svim segmentima posvećen očuvanju zdravlja kroz direktnu pomoć i interaktivno učešće sa korisnicima usluga, naročito u periodu izazova kojima smo okruženi. Svakodnevno radimo na proširenju svojih znanja, stručnosti kao i usluga koje nudimo.

Prateći najnovije trendove u svijetu farmacije, Super Apoteka je i jedan od lidera u online prodaji na bh. tržištu kroz svoj online shop www.superapoteka.ba. Vizija je konstantnim unapređenjem svih segmenata poslovanja u narednih deset godina postati lider na tržištu Bosne i Hercegovine po broju poslovnih jedinica, broju uposlenih i ostvarenim finansijskim rezultatima.

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.