Šarović: Dodiku su bili dobri stranci kada su mu trebali njihovi tenkovi

by nedim
| 22:16
2402 sarovic dodik

Predsjednik SDS Mirko Šarović poručio je danas da je Dodikova osnovna politika oduvjek bila da napada SDS i da radi protiv ove stranke pa i onda kada je trebalo praviti liste za odstrel ljudi iz SDS od strane međunarodne zajednice.

Reagujući na današnje Dodikove napade na SDS, Šarović kaže da pravo da bilo kome spočitava saradnju sa Amerikancima ili Evropljanima, a posebno sa SDA najmanje ima Milorad Dodik jer su ga upravo oni instalirali na vlast i još uvijek ga tu drže.

„Bili su mu dobri stranci kada je trebao da skine SDS sa vlasti, bili su mu dobri kada su mu trebali njihovi tenkovi da istu tu vlast otme i napravi prevrat u Banja Luci, bili su mu dobri kada je trebalo sankcionisati Srpsku demokratsku stranku i njenim kadrovima oduzeti slobodu i sva osnovna ljudska prava. Odgovarala mu je i SDA kada su ga, upravo oni, napravili premijerom i kada su zajedno dogovorili da punih 15 godina udruženo ruše Srpsku demokratsku stranku!“, naglašava Šarović.

I sve su ovo, kaže Šarović, jasne činjenice, koje svi znaju…

“I uzaludni su svi pokušaji Milorada Dodika da se sada „pere“, ističe Šarović i poručuje Dodiku:

„Sada je gotovo – došlo je vrijeme da platiš račune i odeš sa vlasti! Došlo je vrijeme da ti postaneš prošlost jer samo kada ti konačno postaneš prošlost i Republici Srpskoj će konačnno biti bollje“!

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je ponovo “otrovne strijele” usmerio na predsjendika SDS Mirka Šarovića, optužujući ga da govori isto kao Bakir Izetbegović kada je u pitanju formiranje VSTS.

Dodik opoziciju u RS naziva izdajnicima i da sarađuju sa predstavnicima zapadnih zemalja, piše RTVBN.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.