Skandal ili nesporazum: Stanivuković bio “ozvučen” na sastanku sa Vučićem

by nedim
| 21:27
  •  
  •  
  •  
  •  

Bubica koju je danas tokom sastanka sa rukovodstvom Republike Srpske i Srbije na svom odijelu imao Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke izazvala je veliku polemiku.

Stanivuković se danas u Banskom dvoru sastao sa Aleksandron Vučićem, predsjednikom Srbije, Miloradom Dodikom, predsjedavajućim Predsjedništva BiH i Mladenom Ilićem predsjednikom Skupštine grada Banjaluka.

Nakon što je primjećena bubica, Stanivuković je opomenut.

Postoji više verzija priče, jedni tvrde da gradonačelnik nije bio ozvučen, te da mu je ostala na reveru jer je prije sastanka bio na snimanju spota povodom Dana grada.

Nezavanično saznajemo da je i Stanivuković prilikom opomene rekao da se bubica na odijelu našla slučajno, te da nije to namjerno uradio.

Da li je je gradonačelnik Banjaluke htio da snimi razgovor tokom sastanka nije poznato, jer se zvanično oko ovog događaja još uvijek niko nije oglasio, pišu Nezavisne novine.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je nezamisliv današnji skandal koji je izazvao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je na sastanak sa rukovodstvima Srpske i Srbije ušao sa “bubicom”, ističući da je to blamaža i Banjaluke i njenih građana.

“Da li je u pitanju samo bruka, nepoštovanje institucija i funkcionera Srbije i Srpske, ili je budalasta dječija igra spremljena za nastavak virtuelnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo danas svjedočili na sastanku sa gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati”, istakla je Cvijanović.

Upitana da prokomentariše skandal sa “bubicom”, Cvijanović je rekla da je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na mnoštvo lijepih današnjih događaja i dobrih planova.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.