DSO Promus

Mr. sci. Fuad Hadžimehmedović, noslilac liste SBB – Fahrudin Radončić za Skupštinu Tuzlanskog kantona, relativno je novo ime na političkoj sceni u ovom dijelu BiH. Nakon unutarstranačkih izbora izabran je za predsjednika Kantonalnog odbora SBB BiH Tuzlanskog kantona u kojem, sa njim na čelu, očekuju veliko povjerenje građana na predstojećim izborima.

U razgovoru za Tuzlainfo WEBTV Hadžimehmedović govori o snazi i potencijalu SBB-a u Tuzlanskom kantonu, trenutnom stanju u TK i konkretnim aktivnostima koje će SBB, ukoliko dobije povjerenje građana, provesti nakon 12. oktobra.

-Od pokreta kakav smo bili prije pet godina, prerasli smo u vrlo ozbiljnu političku opciju. Prvo smo detektovali probleme kod nas samih, očistili situaciju našim redovima, te sada sigurno imamo dobar potencijal za rad i promjene u našoj zajednici. Vjerujem da ćemo u narednom periodu imati priliku to i dokazati u Tuzlanskom kantonu, gdje planiramo bez „oraha u džepu“ krenuti u borbu za zaista teškom situacijom i velikim brojem problema istakao je mr. sci. Fuad Hadžimehmedović, u razgovoru za Tuzlainfo WEBTV, koji možete pogledati u video prilogu.

(Tuzlainfo team)

Napomena: Objava sadržaja je dio paketa oglašavanja koji na portalu Tuzlainfo.ba tokom predizborne kampanje koristi KO SBB TK

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu