DSO Promus

1904 nerminaU luksuznom prostoru Galerije goblena "Nermina",  smještenom PZC  Stupine u Tuzli, krije se veliko blago ručno vezenih slika iz opusa Vilerovih goblena koji predstavljaju originalan brend i vrhunac ljepote i kvaliteta.

Čaroban svijet mističnosti, raskoši i ljepote čini svojevrsnu oazu za uživanje u vrijednostima i detaljima koji hrane dušu i šire pozitvnu energiju. Namjena Galerije je da promoviše ljepotu i umjetničku vrijednost ručnog rada kao i ljepotu i značaj ostalih umjetničkih djela koja se sve više zaboravljaju, odbacuju, ignorišu pa čak i uništavaju.

Galerija je osnovana sa ciljem da obogati kulturni i umjetnički život u gradu Tuzli održavanjem različitih kulturnih manifestacija kao što su koncerti,  promocije knjiga, izložbe, modne revije, dobrotvorne akcije...

“Vraćanje vrijednostima, ne samo u oblasti umjetnosti nego i kulture uopšte, društvenih normi i morala je misija Galerije i partnera koji učestvuju u zajedničkim projektma”, izjavila je Nermina Mehinović, vlasnica Galerije.

Kompletan razgovor sa mr.sc.prim.dr. Nerminom Mehinović pogledajte u video prilogu partnerske Level produkcije.

(Tuzlainfo.ba)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu