DSO Promus

Prof. dr. Mirsad Đonlagić, građanima BiH dobro poznato ime,  nosilac je liste SBB-a za državni parlament u izbornoj jedinici tuzlanske regije.

Sa potpredsjednikom SBB-a i šefom Kluba poslanika SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, razgovarali smo trenutnom stanje u Bosni i Hercegovini, njenim najizraženijim problemima, o učinku trenutne vlasti u FBiH i BiH, te o tome šta građani mogu očekivati od SBB-a u slučaju njihove izborne pobjede.

-Zahvaljujući našim programima, koji su definirani u 18 tačaka mi ćemo učiniti sve da se stvori ambijent u kojem ćemo pokrenuti privredu. Mi tražimo samo deset posto vremena od onog koju je  imala dosadašnja vlast, a to je dvije godine vlasti, u kojima ćemo dokazati da imamo kapacitete i potencijale da te probleme riješimo. Ukoliko to ne uradimo, sami ćemo otići. Neće nam trebati februarske demonstracije koje su jasno pokazale da ova vlast mora da ode – istakao je između ostalog prof. dr. Mirsad Đonlagić u razgovoru za Tuzlainfo WEBTV, koji možete pogledati u video prilogu.

(Tuzlainfo team)

Napomena: Objava sadržaja je dio paketa oglašavanja koji na portalu Tuzlainfo.ba tokom predizborne kampanje koristi KO SBB TK.

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu