20170905 BEKO

farah baner

NIVEA BH Fashion Week: Počele prijave za on-line casting

1604 fashionU novu 38. sezonu NIVEA BH Fashion Week Sarajevo koji će se održati u hotelu “Holiday” od 27.-29.04 2017. godine uvodi nas zanimljiva kampanja  snimljena u Nacionalnoj galeriji BiH.

Čast da osmisli kampanju pripala je Tei Zubović, dizajnerici i osnivaču domaćeg brenda ART BY TEAkoja je inspiraciju pronašla u najpoznatijim djelima renesansnog slikara Sandra Botticellija "Alegorija proljeća" i "Rođenje Venere". Fotografije su koncipirane  na humanističkim idejama renesansnog perioda. Alegorijski motivi, likovi i pejzaž sa Botticellijevih djela izlaze iz okvira i površine slika i oživljavaju na odjeći i u modernom galerijskom prostoru.

Baš kao što se proljeće svake godine iznova rađa i baš kao što se na Botticellijevoj "Primaveri" nimfa Kloris transformira u Floru, tako je proljetna vegetacija iznikla iz samih zidova galerije, a proljeće i sve što ono simbolizira se ponovo rodilo u prostoru  umjetničke galerije i modernog vremena.

Styling i koncept vizuala pored Tee potpisuju Zlata Zubović i Adela Bišćević.

Kao zvijezda i zaštitno lice odabrana je Lejla Muminović, model agencije ABC Models Mgmt Internacional. Za njen make up pobrinula se Maja Koristović Talović dok je za frizuru zaslužan Ante Vukojević. Fotografiju kampanje potpisuje Edvin Kalić. Styling upotpunjen luksuznim nakitom Zlatarne Celje.

ONLINE CASTING  za 38. NIVEA BH FW Sarajevo traje do 15.04-25.04.2017.godine, te pozivamo  sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 - 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijava treba da sadrži sljedeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad I broj mobitela.

Inače, 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održava u organizaciji Udruženja manekena I modnih kreatora BiH I izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional, koja osim u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, a do kraja godine otvara svoj ured u i Beču.

(TI)

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu