Omega

srijeda, 20 Septembar 2017 19:27

Pripreme za Izbor MISS BiH: Naše djevojke privlače pažnju medija u Turskoj

2009 misiceDvadesetčetiri finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta nastavile su sa svojim pripremama u luksuznom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, koje su privukle modne agente i medije iz Turske.

U toku su probe  koreografija za scenski nastup, snimanja profesionalnih modnih bookova, koji će im služiti kao "lična karta" u modnom svijetu. Darja Hajdukov I Aida Karamehmedović, finalistice izbora na pripremama su proslavile svoje rođendane, pa su im domaćini tom prilikom čestitali rođendan i priredili iznenađenje.

Djevojke koje žele da se bave modelingom, imaju priliku da sarađuju sa agencijom Abc Models Mgmt International, te su istima urađene profesionalne modne fotografije koje su prezentirane mnogobrojnim modnim scoutima iz Turske.

Producentska ekipa Izbora MISS BiH za MISS Svijeta zajedno sa djevojkama radi na izradi videa I fotografija koji će im  služiti kao prezentacija na finalnom izboru.

- U sklopu priprema, našoj ekipi pridružila se I ekipa Fashion TV I Fashion One TV,  koji snimaju reportažu o pripremama izbora Miss BiH za Miss Svijeta što predstavlja veliku promociju naše države u Turskoj - istakli su organizatori ovog izbora.

Inače, izbor Miss BiH za Miss Svijeta održava se  01.10. u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža.

Više fotografija pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici.

(Tuzlainfo.ba)

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu