Omega

utorak, 19 Septembar 2017 22:35

Izbor za MISS BiH 2017: Najljepše djevojke za finale se pripremaju u Turskoj (FOTO)

1909 missDvadesetčetiri najljepše finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta udobno i sigurno su doputovale autobusom Centrotransa Sarajevo u prekrasni "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, gdje su započele sa pripremama za finalni izbor Miss BiH 2017. 

Finalistice izbora se pripremaju u "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, u Turskoj, gdje imaju puno posla. Prema riječima direktorice Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta Stele Zubak Jovanović djevojke su počele sa probama koreografija za scenski nastup, video i photo session za potrebe produkcije ovog jedinstvenog državnog projekta te za potrebe oficijelnog kataloga izbora, photo session za internetske stranice i društvene mreže, te fotografije djevojaka za potrebe modnog book-a. 

Laskavu titulu Miss Interneta BiH 2017 ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografji. Da bi lajk bio važeći potrebno je oznaćiti sa "sviđa mi se" stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna agencija ABC Models na Facebook-u i zapratiti stranicu na Instagramu "Abc Models Mgmt International".

Glasanje je otvoreno do 01. oktobra 2017.

Finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017 će se održati 01.10. u hotelu "Terme" na Ilidži.

Više fotografija pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici.

(Tuzlainfo.ba)

 

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu