20170905 BEKO

farah baner

2009 misiceDvadesetčetiri finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta nastavile su sa svojim pripremama u luksuznom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, koje su privukle modne agente i medije iz Turske.

Comment

1909 missDvadesetčetiri najljepše finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta udobno i sigurno su doputovale autobusom Centrotransa Sarajevo u prekrasni "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, gdje su započele sa pripremama za finalni izbor Miss BiH 2017. 

Comment

1809 ceskaAmbasada Republike Češke u Bosni i Hercegovini je objavila poziv za podnošenje zahtjeva za Male lokalne projekte (MLP) kojim direktno upravlja Ambasada Republike Češke u Sarajevu, saznaje Akta.ba portal.

Comment

01012017 oblacnoPrema progonozi FHMZ-a danas će u našoj zemlji, prije podne, preovladavati, uglavnom, umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U večernjim satima i u noći sa ponedjeljka na utorak, sa sjeverozapada, naoblačenje praćeno kišom. Vjetar, slab do umjeren, promjenljivog smjera. Dnevne temperature od 21 do 26, na jugu do 29 °C. 

Comment

1409 ekobisFederalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić otvorio je danas u Bihaću 15. međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2017.

Comment

1109 fiksniU skladu sa novim pravilima koje je usvojila Regulatorna agencija za komunikacije BiH, u Bosni i Hercegovini će od 1. oktobra 2017. godine, doći do izmjene u načinu telefonskog biranja u fiksnoj telefonskoj mreži uvođenjem pozivnih brojeva i za pozive u okviru iste mrežne grupe - pišu Nezavisne novine.

Comment

Stranica 1 od 124

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu