1200x100 czog

srijeda, 16 Avgust 2017 07:27

Prijavite se: Fond omladinskog angažmana finansira aktivnosti do 4000 KM

1608 schulerFond omladinskog angažmana nudi priliku svim mladima iz Bosne i Hercegovine, posebno onima bez iskustva u omladinskom angažmanu, da se prijave za finansijsku i mentorsku podršku kako bi organizovali aktivnosti u svojim lokalnim zajednicama.

Za finansijska sredstva u iznosu do 4000 KM mogu se prijaviti omladinske i(li) nevladine organizacije, neformalne omladinske grupe i pojedinci. Ideje i aktivnosti s kojima se prijavljuju trebaju biti usmjerene na mlade od 14 do 28 godina, te doprinositi razvoju lokalne zajednice, škola ili mladih u toj zajednici.

Tokom prošle godine SHL je podržao realizaciju 47 projekata iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Više info na www.shl.ba

Prijave se mogu slati tokom cijele godine na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Odluke o podržanim idejama donose se kvartalno, a Fondacija SHL će vas informirati o statusu vaše prijave. Za naredni krug, prijave se mogu slati do 30.9.2017. u formi FOA prijavnog obrasca koji se može pronaći na web stranici shl.ba Veoma važnu ulogu u realizaciji projekata ima tim FOA multiplikatora, 12 mladih ljudi iz cijele BiH koji daju podršku koordinatorima projekata za vrijeme njihove realizacije.

Oni svojim primjerom i angažmanom podižu svijesti mladih u Bosni i Hercegovini, koji mogu najviše uticati na pozitivne promjene u svojoj lokalnoj zajednici I svom okruženju.

(Tuzlainfo.ba)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu