nedjelja, 06 Mart 2011 20:51

Košarkaški kamp OKK Sloboda

0603_kampNakon nekoliko godina pauze, OKK Sloboda narednog ljeta će ponovo organizovati košarkaški kamp, za palaznike svoje, ali  drugih škola košarke u BiH i regionu.

 

Kao destinacija je izabrana planina Zlatibor na jugozapadu Srbije, mirna vazdušna banja na nadmorskoj visini od 1050 metara i već odavno prepoznato mjesto za pripremu i boravak sportista.

 

Planirano je da se kamp, u kojem će sa dječacima raditi treneri OKK Sloboda, održi u dvije smjene.

 

Prva grupa učesnika kampa put Zlatibora će krenuti  30. juna, a druga 10. jula 2011. godine.

 

Polaznicima kampa, koji će na Zlatiboru boraviti 11 dana je obezbjeđen prijevoz  turističkim autobusom na relaciji Tuzla-Zlatibor-Tuzla, deset punih pansiona, smještaj u sobama i apartmanima sa kupatilom, TV-om i internetom, ishrana prilagođena potrebama mladih sportista, svakodnevno mijenjanje peškira i  pranje veša, te ljekarski nadzor 24 sata.

 

Praktični dio rada u kampu će biti realiziran na dva košarkaška terena (ograđena i osvijetljena), trim stazama i raznim spravama, a na raspolaganju su i tereni za mali fudbal, odbojku i stoni tennis.

 

Također, onima koji se odluče svoje košarkaško znanje usavršavati u kampu kluba, koji je u posljednje dvije decenije iznjedrio najviše bh. reprezentativaca od Mršića, Hukića, Teletovića, Kikanovića i drugih, pripast će i poklon dresovi te nagrade.

 

Sve informacije na tel: 035 258 109… i e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu