Centar za ples i rekreaciju Tuzla: Pokrenuti programi za djecu od 4 do 17 godina (VIDEO)

by nedim
| 11:56

Sigurno je da Vašem mališanu niko ne želi veće dobro od Vas.

Vi mu možete pomoći da razvije svoja fizička, pa čak i emocionalna obilježja na različite načine. Možete mu pomoći da bude više socijalan, druželjubljiv, da razvija svoje komunikacijske vještine, a sve to kao posljedica fizičke aktivnosti koja je u vrhu liste za zdravo odrastanje.

SVE IM TO ŽELIMO PRIUŠTITI I MI!

Ne želimo da naša djeca odrastaju uz laptope te sjedećem i pasivnom položaju, jer smo svjesni negativnosti koje proizilaze iz svega. Želimo da se druže sa svojim vršnjacima, a da naši stručnjaci to iskoriste na najbolji mogući način za njihovo zdravlje.

KAKO⁉️

Tako što je Centar za ples i rekreaciju Tuzla osnovao programe koji su namijenjeni isključivo njima i njihovom ZDRAVOM ODRASTANJU!

– PROGRAM HIP HOP PLESA (od 8 do 13 i 13+ godina), ŠKOLICA PLESA (od 4 do 6) i LATINOAMERIČKIH PLESOVA (od 7 do 17) u potpunosti smo oblikovali za njihov uzrast i način koji će sigurno dovesti do one rečenice: „Mama, tata – jedva čekam na trening.“ – istakli su iz ovog centra.

Organizirana sportska aktivnost poput ove je od velikog značaja. Sve manje je prostora za spontanu igru i slobodno kretanje djeteta. A sigurno je bolje ako na Vašeg mališana uvijek neko ima da pazi, da ga usmjerava i zajedno sa Vama vodi ka pozitivnim vrijednostima, zar ne?

Budući da znamo koliko smijeha i osmijeha je na našim treninzima, takve trenutke željeli smo da možete osjetiti i Vi. Zato smo napravili prostoriju koja je iznad prostora gdje se treninzi odvijaju i odakle možete gledati kako Vaš mališan postaje vrhunski plesač. 

Upisi za školicu su još uvijek u toku! Priuštite i Vi Vašim mališanima zdravo odrastanje!

Upis možete izvršiti putem naše FB stranice Centar za ples i rekreaciju ili na broj 061 738 580.

(Tuzlainfo.ba)