Postanite član i osvojite sjajnu nagradu: Centar za ples i rekreaciju Tuzla svečano otvara svoja vrata!

by nedim
| 15:00

Kada Vas je neko posljednji puta pozvao na ples? Centar za ples i rekreaciju Vas poziva da zaplešete zajedno!

Svečano otvorenje nesvakidašnjeg mjesta za rekreaciju, ples i zabavu dešava se u ponedjeljak, 02.09.2019 godine od 17:00 do 21:00h, kada će Centar za ples i rekreaciju na zabavan način obilježiti početak ove priče.

Ne želeći da to bude obično otvorenje, odlučili su da taj dan bude potpuni dan za njihove polaznike i goste.

„To znači da će svi koji dođu moći besplatno isprobati sve naše programe i na taj način odlučiti koji je najbolji vid zabave i rekreacije za njih. Naravno, tu će biti i naša ekipa za sva pitanja koja budu imali, a naši polaznici različitih programa da pokažu jednu realnu sliku kako sve izgleda na našem treningu. Atmosferu i energiju ćemo tako najlakše predstaviti.“ – kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.

Mnoštvo različitih programa je zastupljeno u ovom Centru i potpuno su prilagođeni svim uzrastima. Plesno-sportske aktivnosti namjenjene su predškolskom uzrastu, učenicima, studentima, zaposlenim osobama, zatim s utu sadržaji namjenjeni isključivo ženskoj populaciji, osobama za posebnim potrebama te osobama treće starosne dobi.

Centar za ples i rekreaciju ustvari promoviše pozitivan stav prema sebi i okolini, aktivan život i pokret, promišljanje, informiranost o navikama i životnim praksama koje pomažu u svakodnevnom životu.

Odlična vijest je i da nakon što odlučite postati član Centra za ples i rekreaciju učestvujete i u dvije vrijedne nagradne igre – putovanje za dvoje i izrazito kvalitetan bicikl!

Za svečano otvorenje Centra za ples i rekreaciju bit će Vam potrebne isključivo čiste patike. Dobro raspoloženje, zanimljivi programi i piće za osvježenje će čekati na Vas.

Otvorenje će se desiti u prostorijama Centra za ples i rekreaciju, JU Centar za kulturu, stari Dom mladih.

Dan otvorenih vrata organizuje se pod pokroviteljstvom Adriatic osiguranja d.d. Sarajevo.

2908 plakat

(Tuzlainfo.ba)