IPI Akademija: Konkurs za upis studenata u akademsku 2019./2020. godinu

by admin2
| 13:16

Na IPI Akademiji je otvoren drugi upisni rok.

Visoka škola za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije “Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla osnovana je 2014. godine i prva je domaća visokoškolska ustanova u Tuzli.

Na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji možete upisati TROGODIŠNJI studijski program iz oblasti: Informacionih tehnologija, Tržišnih komunikacija, Savremenog poslovanja i informatičkog menadžmenta; ili ČETVEROGODIŠNJI studijski program: Informatika i računarstvo, Računovodstvo i finansije.

Podnošenje prijava vršit će se od 19.08.2019. godine do 14.09.2019. godine.
Prijemni ispit će se održati 16.09.2019. godine u prostorijama IPI Akademije.
Sve informacije o Konkursu na http://ipi-akademija.ba/upis

Školarina za jednu akademsku godinuna IPI Akademiji iznosi 1800KM uz mogućnost plaćanje na rate i bez dodatnih troškova (besplatna literatura, pristup online platformi za učenje, besplatno članstvo u studentskoj organizaciji, brojna studijska putovanja, stručna praksa).

Uz praktičnu nastavu, obaveznu stručnu praksu, visok nivo znanja i stručnosti našeg akademskog kadra nastojimo obrazovati, prepoznati i pružiti podršku mladima u razvoju njihovih ideja, te ih adekvatno pripremiti za tržište rada. IPI Akademija ima i aktivno studentsko udruženje – Studentski klub IPI Akademije, a naši studenti su do danas, svojim radom i trudom ostvarili brojne rezultate po kojima su postali prepoznatljivi, a na šta smo mi izrazito ponosni. ODLUČI SE ZA KVALITET – BIRAJ STUDIJ PO MJERI POSLODAVCA!

Više o uspjesima IPI Akademije i svim realizovanim aktivnostima možete pogledati na web stranici www.ipi-akademija.ba ili posjetom na adresi Kulina bana br.2 Tuzla.

Broj kandidata je ograničen!

Za sve informacije o upisu kontaktirajte:

[email protected]
www.ipi-akademija.ba
+387 35 258 454

(Tuzlainfo.ba)