DSO Promus

četvrtak, 23 Maj 2019 09:38

Centar za ples i rekreaciju Tuzla: Osvojite besplatno učešće u programima "Dance aerobic" i "Harmony dance"

2305 centar

Centar za ples i rekreaciju, koji od nedavno djeluje u Domu mladih Tuzla, poziva vas da promovišite pozitivan stav prema sebi i okolini, aktivan život i pokret, promišljanje, informiranost o navikama i životnim praksama koje pomažu u svakodnevnom životu.

Sve to možete uraditi kroz dva programa ovog centra koje vam predstavljamo u nastavku.

Dance aerobic

Za sve one koje zanima program Dance aerobic a još uvijek nisu probali, sada imaju priliku uživati uz muziku, ples a pri tom ostvariti mnogobrojne zdravstvene benefite. Zanimljive i jednostavne plesne kretnje strukture olakšat će vam aerobno vježbanje. Preostalo je još par mjesta u grupi koja na put zadovoljstva kreće uskoro. Treninzi se rade u manjim grupama (do 15 polaznika), kako bi se maksimalno posvetili svakom polazniku, stoga, rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

Centar za ples i rekreaciju tim povodom organizuje i nagradnu igru #LIKE & #SHARE, a kako biste osvojili besplatan mjeseca dana programa Dance aerobica potrebno je lajkati njihovu Facebook stranicu CPR Centar za ples i rekreaciju, te tamo pronaći upustva za učešće u nagradnoj igri koja traje do 27.05.2019.godine

Aerobik Dance Program izvodit će Alan Alagić MA tjelesnog odgoja i sporta, stručni saradnik Centra sa dugogodišnjim plesnim iskustvom.

Harmony dance program

Harmony danse treba da dovede u vezu pozitivnu psihologiju i pozitivne aspekte plesa i kao takav posluži kao antistres program. Usljed neodvojive povezanosti tijela i uma korištenje različitih plesnih pokreta omogućuje nam da poboljšavamo vlastitu subjektivnu dobrobit, ono što je posebna prednost ovog programa jeste da on ne iziskuje posebnu fizičku snagu tako da osobe koje imaju određena ograničenja u pogledu izvođenja različitih motoričkih zahtjeva mogu da se uspješno uklope i u zahtjeve ovog programa.

Kao i za Dance aerobic i za ovu aktivnost je u toku nagradna igra, a za više pojedinosti morate lajkati Facebook stranicu CPR Centar za ples i rekreaciju i ova nagradna igra traje do 27.05.2019.godine.

Vezani tekst / Mjesto za aktivan način života: Uskoro se u Tuzli otvara Centar za ples i rekreaciju!

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu