Brojna iznenađenja za kupce: U TC Mercator se otvara proširena dm prodavnica

by nedim
| 11:41

U TC Mercator u Tuzli, na adresi II Korpusa Armije BiH bb, sutra se otvara proširena dm prodavnica, u kojoj kupce očekuje mnoštvo iznenađenja i pogodnosti. Zbog povećanja prodajnog prostora za 135 m² i proširenja ponude, prodavnica je izmještena u novi poslovni prostor na prvom spratu istog tržnog centra. 

Na dan otvorenja, već od 9 sati ujutro, kupci mogu iskorisiti 15% popusta na ukupni iznos kupovine, a dodatno na kasi dm im daruje trajni dm ceker. Svima koji kupovinu obave u iznosu većem od 50 KM dm poklanja peškir, a pravo sudjelovanja u igri Kolo sreće imat će kupci čiji iznos računa bude veći od 30 KM. Popust od 15% na ukupnu kupovinu u ovoj dm prodavnici trajat će do subote, 9.2.2019.

Posebna iznenađenja na dan otvorenja dm je pripremio za dame i mališane. Od 12 do 18 sati najmlađi posjetitelji pozvani su na zabavu, na kojoj će za dobru atmosferu biti zaduženi klaun i maskote Ana i Bumblebee, a u isto vrijeme dm poziva zainteresirane dame na besplatno šminkanje i make up savjetovanje.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Mercator u Tuzli od ponedjeljka do subote je od 9 do 21 sat, nedjeljom od 10 do 19 sati, dok su praznici neradni.

(Tuzlainfo.ba)