DEKRA – Sajam zapošljavanja u Tuzli: Zanima li Vas sezonski posao na obalama Jadranskog mora?

by nedim
| 11:16

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica i u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru u četvrtak 24.01.2019. godine, s početkom u 16:30h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ”Plava Laguna”, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

”Plava Laguna” d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

Tokom 2018. u Plavoj Laguni je radilo više od 200 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plava Laguna u aprilu 2018. održanim u Tuzli, Zenici i Doboju.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj kvalifikovanih i pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, recepcionera, kućnih majstora, sobarica/premačica, čistačica i vrtlara

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev kućnih majstora koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu te podmiruje troškove putovanja do Istre i natrag.

Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u četvrtak 24.01.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Zenici u prostorijama Hotela Zenica, te u Tuzli u prostorijama Bosanskog kulturnog centra.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Putem slijedećeg linka možete pristupiti prijavnom obrascu:

PRIJAVNI OBRAZAC

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail [email protected]

(Tuzlainfo.ba/Promo Info)