Tuzla: Popust od 20 posto na sve u redizajniranom Nobil salonu spavanja

by nedim
| 10:11

Loše spavate? Muči vas nesanica? Budite se bolnog vrata i leđa? Zima je pred vratima, a vi nemate topao prekrivać? Vaš stari jastuk više nije dobra podrška vašem vratu? Beba je na putu, a nemate krevetić?

Ako ste odgovorili DA na ova pitanja, savjetujemo vam da posjetite Nobil salon spavanja od 1. do 3.11. te iskoristite popust od 20% na sve artikle.

Od vrhunskih anatomskih i antialergijskih madraca, do kvalitetnih i praktičnih kreveta, te predivne pamučne posteljine. Sve za vaše najljepše snove na jednom mjestu! Svi proizvodi se rade po narudžbama, te možete izabrati dimenzije koje vam odgovaraju. Također imate mogućnosti birati između raznih dezena i boja za krevete i posteljinu.

U Nobil možete doći po savjete kako zdravo spavati, izabrati pravi madrac na osnovu vaših potreba, saznati djelotvorne svrhe materijala koji se koriste u izradi istih, te mnoge druge stvari koje vas zanimaju u vezi spavanja.

Kolekcija je pažljivo birana i nudi širok izbor vrhunskih proizvoda, uključujući najnoviju tehnologiju opruga, memorijske pjene, lateksa i vlakana koje zajedno donose visoku razinu stila, udobnosti i potpore. Ukratko-savršen ugođaj.

2910 nobil2

Nobil svojim kupcima svaki mjesec daje nove akcije na odabrane proizvode. Sve informacije o proizvodima možete dobiti u poslovnici ili preko facebook stranice.

Posjetite salon Nobil na lokaciji Hadžihasanage Pašića 2 (u centru grada kod Gradske tržnice/pijace) u Tuzli i uvjerite se u vrhunski kvalitet i najbolje cijene.

S njim je tako dobro spavati…

(Tuzlainfo.ba/Sponzorirani tekst)