utorak, 25 Septembar 2018 18:44

Edukacijski centar "Nahla": Dan otvorenih vrata u nedjelju 30. septembra

2509 nahla

Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla organizira Dan otvorenih vrata u nedjelju, 30.9.2018., u periodu od 13.00 do 18.00 h.

Dan otvorenih vrata je prilika za upoznavanje Centra i učestvovanje u nizu besplatnih, zabavnih i edukativnih aktivnosti: izložba kaligrafskih radova polaznica Nahline škole kaligrafije i Zane Tahirović Hadžić, iscrtavanje kanom, placement testovi za utvrđivanje nivoa poznavanja engleskog i njemačkog jezika, IT kvizovi...

Za najmlađe je pripremljena posebna zabava sa princezom i klovnom.

Svi koji posjete Centar tokom Dana otvorenih vrata stiču pravo na učešće u nagradnoj igri. Ovaj dan je prilika za sve da posjete EC „Nahla“ Tuzla i upoznaju se sa sadržajem svih naših programa, kurseva, seminara i treninga, upoznaju naše saradnike i predavače i osjete djelić atmosfere koja vlada u našem timu.

Edukacijski centar "Nahla" Tuzla je bh. nevladina organizacija koja pruža obrazovanje i podršku ženi i porodici djelujući u skladu s principima slobode misli, savjesti i vjere u savremenom građanskom društvu.

Želimo biti prepoznati po profesionalnom, inovativnom pristupu i visokom stepenu društvene odgovornosti, postati inicijatori pozitivnih promjena i uspostavljati dijalog i saradnju između različitih društvenih grupa kako bismo zajedničkim naporima našu zemlju učinili boljim mjestom za življenje - saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu