utorak, 31 Juli 2018 19:20

Jednostavniji pristup klijentima: Addiko banka u Tuzli na novoj lokaciji

3107 addiko

Addiko poslovnica Tuzla Centar od jučer, ponedeljka, 30.07.2018. godine, posluje na novoj adresi.

Kako su saopštili iz ove banke preseljenje na lokaciju Klosterska 33 (u novoj zgradi na ulazu u Klostersku ulicu od raskrsnice Tenis), realizovano je u okviru strategije optimizacije poslovne mreže i njenog prilagođavanja modernim Addiko korporativnim standardima.

Novi prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup bankarskim proizvodima i uslugama.

“Ovim je preseljenjem naša druga poslovnica u Tuzli sada znatno bolje locirana, a klijenti u mogućnosti uživati u svim pogodnostima Addiko bankarstva.  Jedna od tih pogodnosti je i posebna akcijska ponuda povodom preseljenja. Svi klijenti koji nas tokom ove sedmice posjete na novoj adresi, mogu ugovoriti kredit bez naknade za obradu kredita ili ugovoriti Addiko Start, Srebrni ili Zlatni paket bez naknade ,u trajanju od 3 mjeseca”, izjavila je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Radno vrijeme poslovnice ostaje nepromijenjeno, od 8 do 17 sati radnim danima, te od 8 do 13 sati subotom. Nakon što je nedavno preseljena i Poslovnica Tuzla, locirana u naselju Irac, Addiko banka sada u Tuzli posluje na potpuno novim, znatno kvalitetnijim i pristupačnijim lokacijama, a što je dio procesa unaprjeđenja poslovne mreže i transformacije poslovnanja koji Banka provodi već dvije godine.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu