Nagradna igra Pivare Tuzla: Ljetovanje za dvoje dobitniku iz Banovića

by nedim
| 6:02

U prostorijama Pivare Tuzla jučer je u prisustvu gostiju i novinara svečeno uručena nagrada Ljetovanje za dvoje. Nagrada se realizuje preko dugogodišnjeg partnera Pivare Tuzla, agencije Golden Tours iz Tuzle.

Ovu posebnu i vrijednu nagradu koja je izvučena 20. juna u Gračanici, okviru 3. kola nagradne igre Kad si sretan ti naruči tuzlansko, osvojio je Benjamin Šehić iz Banovića. Dobitnik nije krio svoje oduševljenje i radost, a sa nama je podjelio vijest da će ovu osvojenu nagradu pokloniti svojim roditeljima. Ovom prilikom čestitamo još jednom sretnom dobitniku, a njegovim roditeljima želimo prelijep odmor i ugodan provod.

Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera, i da ga pošalje na broj 091 212 405 ili preko web stranice www.pivaratuzla.ba.

Potrebno je poslati samo šifru od 7 znakova sa čepa. Svaki izvučeni dobitnik automatski dobija obavještenje putem SMS-a. Izvlačenja dobitnika su svakog mjeseca, a preostalo je još dva kola, od čega je jedno finalno u kojem se dodjeljuje nagrada automobil Passat.

(Tuzlainfo.ba)