DSO Promus

četvrtak, 07 Juni 2018 23:04

DKC Farah: Najmoderniji Moveo laser za uklanjanje dlačica od sada u centrima u Tuzli i Sarajevu (VIDEO)

0706 moveo

Pomjeranje granica mogućnosti, vrhunska usluga, jedinstveni tretmani za zdravije i ljepše tijelo osnovni su ciljevi Dermatološko kozmetičkog studija Farah.

Jedini je centar na području jugoistočne Evrope, koji u svojoj ponudi pored dosadašnjih deset vrhunskih lasera, s ponosom predstavlja najnovije dostignuće tehnologije na polju lasera koji uklanjaju neželjene dlačice sa tijela.

Farah centri u Tuzli i Sarajevu idu u “korak s vremenom”, a sve u cilju zdravlja ali i estetskog zadovoljstva svojih klijenata.

Dermatološko kozmetički centar Farah je do sada radio tretmane na 12 različitih uređaja koji prate svjetske trendove u ovoj oblasti. Sada je bogatiji za još jedan laser za trajno odstranjivanje dlačica – “MOVEO” laser proizvođača DEKA iz Italije.

Ovo je zaista revolucionaran laserski uređaj za trajno odstranjivanje dlačica! Prednosti ovog lasera u odnosu na prethodne su:

- mnogo brži (muška leđa se tretiraju za samo 5 minuta),
- mnogo efikasniji (talasna dužina kojom se radi tretman je generalno priznata kao najefikasnija za epilaciju)
- tretman je apsolutno bezbolan.

"Zadovoljstvo je sarađivati sa poznavaocem laserske tehnologije kakav je profesor Suljagić. On uvijek zna kako da svojim pacijentima pruži najbolje – jedan od načina jeste odabir savremenih uređaja DEKA. Takav je i ovaj MOVEO laser, koji uklanja dlačice posebnom metodom, na specifičnoj talasnoj dužini, a što je najvažnije daje trajne rezultate“, rekla je Irena Rogan, predstavnica kompanije koja distribuira i servisira DEKA uređaje za našu regiju.

Također, više informacija o spomenutim tretmanima saznajte u DKC Farah Tuzla, na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu