“Ladies In” ponovo u Tuzli: “Rod i dom”, kokteli i druženje

by nedim
| 18:58

Bosanski Kulturni Centar ugostio je oko 400 uspješnih dame iz svijeta biznisa, kulture i mode, na prvom ovogodišnjem eventu “Ladies In by Jana”, održanom u Tuzli.

Tom prilikom izvedena je predstava “Rod i dom” koja  govori o tragičnoj ljubavi, ali istovremeno i o ženi uhvaćenoj u mrežu običaja i tradicije. Predstava, koja je svojevrsna oda ženi koja ruši okove i glorificira istinske vrijednosti, predstavlja i mainstream “Ladies in” zajednice, stoga i ne čudi da je ova izvedba bila nagrađena velikim aplauzom prisutnih dama.

Pored predstave, koktela i druženja, zvanice su mogle uživati u raznovrsnim i zanimljivim prezentacijama i promocijama brendova  popu: Jelena shop, Plaza parfumerija, Le Petit Marseillais, Subrina… ali i ukusnim koktelima i delicijama poput grčkog jogurta Mliječne industrija 99 Gradačac, najfinijim među jogurtima zbog svoje kremaste strukture i osvježavajućeg okusa.

Svojim sampling aktivacijama dame su obradovali Optika Solaris Tuzla, Kozmetičko frizerski studio Ogledalce, Urban Home, Menprom, Dr Hauschka, Weleda, Ketering restoran Royal, Sarajevski kiseljak, Vinogradi Nuić, Red Bull..

Posebnu pažnju privukla je Subrina sa svojim bojama za kosu Charm i Saten, kao i linijom šampona, balzama i stajling proizvoda.

”Sretna sam što i večeras u Tuzli imamo priliku upoznati se sa Subrina proizvodima za njegu kose. Redovno koristim Subrina farbe, prezadovoljna sam i nastavit ću i dalje koristiti iste”,  kazala je zadovoljna korisnica dr. stomatolog Amela Tucić.

”Farbam kosu, i do sada nisam koristila Subrina boje, ali sam večeras pronašla svoju nijansu i sigurno ću probati. Hvala Subrini na večerašnjem poklonu”, Lejla Zonić, Vlasnica ”Urban Home”.

(Tuzlainfo.ba)