tuzla info 1200x100

farah baner

četvrtak, 25 Januar 2018 09:34

Nagrađujemo Vas: Osvojite online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina

2501 kursevi

Obavještavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbijedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina.

ITAcademy kao dio kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su slijedeći besplatni online kursevi:

- Word
- Excel
- PowerPoint
- Photoshop
- Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete e-mail sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i prvih petero koji se prijave dobit će pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.  

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na e-mail poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na e-mail sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

(Tuzlainfo.ba/PO)


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu