Web banner 1200x100px Popust MC Astra Borovo 29.06.2018

farah baner

petak, 01 Decembar 2017 21:37

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta: Prijavite se za seminar digitalnog marketinga u Tuzli

0112 seminar

U Tuzli će se u četvrtak, 7. decembra 2017. godine, održati seminar o digitalnom marketingu čija će glavna tema biti “Kako do novih kupaca uz Google i Facebook oglašavanje”, u organizaciji kompanije Lilium d.o.o. iz Sarajeva. Predavači će biti stručnjaci i certificirani Google AdWords eksperti, Semir Musić i Edin Halilović, osnivači kompanije Lilium. Seminar će se održati u prostorijama IPI Akademije sa početkom u 9 sati.

Seminar je namijenjen menadžerima i zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, rukovodiocima preduzeća iz javnog i privatnog sektora, te svima koji žele poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanja. Svi, ali i oni koji za oglašavanje imaju na raspolaganju minimalna sredstva, naučit će kako da ostvare povrat tog ulaganja uz primjenu potpuno besplatnih internet alata.

Jedan od predavača na seminaru i konsultant za digitalni marketing i strategiju, Edin Halilović, savjetuje da je online promocija najbolja prilika za pokretanje novih i unapređenje postojećih biznisa i prodaje. Upravo je glavna ideja seminara pokazati učesnicima kako efikasno doći do novih kupaca koristeći online alate. “Uključite digitalni marketing, ili će digitalni marketing isključiti vas” - poručio je Semir Musić, certificirani Google AdWords ekspert, i time ukazao da je vrijeme da počnete razmišljati o prvom koraku u svijetu digitalnog marketinga i tako steknete konkurentsku prednost na tržištu.

Kompanija Lilium postoji već dvije godine i za taj relativno kratak period, uspjela je ostvariti saradnju sa najvećim kompanijama u BiH među kojima su DM, Porsche BH, Mercedes, Posao.ba, ASA Osiguranje, OLX, Astra i Borovo te mnoge druge. Lilium je bosanskohercegovačka firma koja ima Google Partner status što znači da u pogledu kreiranja kampanja ispunjava sve Googleove uslove i preporuke.

Preostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta, stoga požurite sa prijavom.

Prijaviti se možete na web stranici academy.lilium.ba ili mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

(Tuzlainfo.ba)


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu