20170905 BEKO

farah baner

nedjelja, 17 Septembar 2017 15:38

„Gdje počinju priče“: Tuzla u oktobru dobija Gradsku kafanu

1709 gradskaSvaki grad zaslužuje da ima mjesto susretanja, druženja, dobre zabave i zanimljive gastronomske ponude ...

Napokon i naš grad će dobiti upravo jedno takvo mjesto – Gradsku kafanu.

Gradska kafana se nalazi u sklopu Hotela Tuzla. Organizacijski tim priprema mnoga prijatna iznenađenja za sve posjetitelje, ali kako sami kažu „želja nam je da duh nekadašnje Tuzle, ponovo vratimo u novom ruhu“.

Mjesto gdje počinju priče, mogao bi biti moto Gradske kafane, a osim dobre priče, biće tu dosta toga dobroga i za pojesti ali i dobro se zasladiti. Paste i pizze, tradicionalni bosanski kolači poput hurmašica i baklave, ali i kolača svjetskih metropola Sacher torte i Apfelstrudel, te orginalna Tuzlanska kremšnita, ali i najveća ponuda palačinaka u gradu očekuje vas u Gradskoj kafani.

Osim slatkog i slanog programa, u Gradskoj kafani će se služiti i jedinstvena ponuda vina iz Hercegovine, koja iz dana u dan na ocjenjivanjima vina širom svijeta osvajaju nagrade. Ono što posebno ističu iz menadžmenta Gradske kafane je ponuda vina na čašu i sasvim nova usluga „servis vina“ o kojoj ćemo više drugi put.

U Gradskoj kafani je planiran i bogat zabavni program. Zvanično otvaranje je najavljeno za 19. oktobar, a specijalna gošća je trenutno jedna od najvećih pop zvijezda u BiH – Ina (Amina Hamzić) i njen preteći bend OMGroup. Takođe za vrijeme trajanja Tuzla Film Festivala (od 18. – 22.10. 2017 g.) svaki dan u Gradskoj kafani vas očekuje poseban program.

Nama samo sada ostaje do sačekamo taj 19. oktobar i da vam poželimo dobrodošlicu na mjesto „gdje počinju priče“.

(Tuzlainfo.ba)

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu