Omega

petak, 15 Septembar 2017 22:04

Uskoro SEEFAS simposium Sarajevo: Inovacije u svijetu minimalno invazivnih nekirurških metoda

1509 simpozijum„Inovacije u svijetu minimalno invazivnih nekirurških metoda estetike lica“ naziv je 2. međunaronog simpozija i jedinstvenog skupaa u regiji, koji će se održati u Sarajevu od 20. do 22. oktobra 2017. godine.

Na simpoziju otvorenom za stomatologe i doktore medicine, koji organizuje Društvo za estetiku lica jugoistočne Europe (SEEFAS) i Dermatološko-kozmetički centar Farah, bit će predstavljene inovacije u svijetu minimalno invazivnih nekirurških metoda za estetiku lica od strane vodećih međunarodnih i domaćih predavača.

Teme:

- BOTOX

- FILERI

- LASERSKA TEHNOLOGIJA i drugi metodi u estetskoj medicini

Svrha SEEFAS-ovog znanstvenog simpozija je pokazati sudionicima  kako uspješno kombinirati različite metode i tehnike na polju anti-aging medicine.

Kroz aktualna i interesantna predavanja te radne Hands on Module, koji će biti prezentirani od strane vodećih regionalnih stručnjaka, sudionicima će biti omogućeno usvojiti nova znanja u ovoj novoj grani estetske medicine.

Radni Hands on Moduli uključuju praktičan individualni rad na modelima u malim grupama pod vodstvom instruktora SEEFAS-a u vrhunskim uvjetima.

Svi sudionici nakon uspješnog  završetka Hands-on Modula dobivaju međunarodne CERTIFIKATE O OSPOSOBLJENOSTI ZA RAD izdane od strane SEEFAS – a.

Na simpoziju mogu sudjelovati svi doktori medicine i stomatologije koji imaju interes za minimalno invazivnim i nekirurškim metodama na području estetike lica.

Simpozijom će predsjedavati: Prof. dr. sc. Edin Suljagić (dr.med. spec. dermatologije BiH), Dr.med. Radina Denkova (spec. dermatolovenorology,  Bugarska), Dr. Siniša Glumičić (spec.maksilofacijalne kirurgije) i Univ. mag. Željko Rotim (dr. med. dent.Hrvatska).

Simpozij će se održati u sarajevskom Hotelu Hills, a prijave putem ovog linka.

(Tuzlainfo.ba)

 

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu