Robinzon Brodolom 9: Party premašio očekivanja, Quentin MOSIMANN oduševio posjetioce (VIDEO)

by admin
| 5:28
  •  
  •  
  •  
  •  

Dugoočekivani i najavljivani Robinzon BRODOLOM 9, održao se proteklog vikenda na molu restorana Robinzon/jezero Modrac Lukavac i ispunio je, pa i premašio sva očekivanja.

Pozitivne vibracije i ples, trajali su do ranih jutarnjih sati, a publika se počela „razilaziti“ tek kada je svanuo novi dan.

Više hiljada posjetilaca uživalo je u ritmovima koje je za njih birala posebno odabrana ekipa DJ-a, a prava ludnica nastala je kada se za miks pultom pojavio specijalni gost, francuski DJ, Quentin MOSIMANN koji je u pravom smislu riječi atmosferu „doveo do usijanja“.

MOSIMMANN ponesen fenomenalnim prijemom na Modracu, je miksao, svirao bubnjeve, pjevao … zajedno sa publikom. Kako nam je sam rekao nakon svog seta, ovaj nastup na Robinzon BRODOLOMU će pamtiti i prvi put kada mu se ukaže prilika doći će ponovo.

Komentari posjetilaca nakon party-ja od „ovo je najbolji BRODOLOM do sada“ do „jedva čekamo naredni party“, najbolje govore o tome kako je dobra zabava bila na Modracu.

Sada već možemo da najavimo i Robinzon BIRTHDAY party i to 11.08.2017 g. sa kojim restoran Robinzon obilježava 20 godina svog uspiješnog postojanja i rada. Specijalni gost na ovom party-ju biće istinska svjetska zvijezda DJ Alex Gaudino.

O njemu ćemo više pričati narednih dana, ali svi pravi istinski zaljubljenici dobre zabave znaju o kakvom se izvođaču radi.

Znači, odložite sve obaveze, dobro se isplanirajte i vidimo se na Robinzonovom rođendanskom party-ju, u petak 11.avgusta na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac.

Kako je bilo na party-u pogledajte u fotogaleriji Daria Matića, koju možete možete pogledati OVDJE ili u video prilogu.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.