Dom mladih Tuzla: Okončan projekat „Fotografija – Prvi korak“

by admin
| 7:44

Projekat „Fotografija – Prvi korak“ u organizaciji Centra za kreativnu fotografiju Tuzla i JU „Dom mladih“ Tuzla, uspješno je okončan izložbom umjetničkih fotografija polaznika radionice u sklopu projekta, koja je otvorena u subotu, 24.06.2017.g. u prostorijama Doma mladih Tuzla.

Učešće u ovoj radionici uzelo je 23 djece uzrasta od 7 do 12 godina. Tokom tri dana koliko je trajala radionica, polaznici su napravili više hiljada fotografija, od kojih su odabrane najbolje i izložene u holu Doma mladih. Voditelj projekta je gospodin Faruk Ibrahimović, a instruktori-gosti iz Turske: Emel Sezer i Serdar Akyay.

Zbog velikog interesovanja djece za radionicu uprava Doma mladih Tuzla odlučila je da omogući još jednu identičnu radionicu fotografije, koja počinje sa radom u utorak, 27.06.2017.g. također u prostorijama Doma mladih Tuzla.

Ovim putem pozivamo zainteresovane da nam se prijave na broj telefona Doma mladih: 035 / 362-621, ili na mobitel 062/ 092-232, kontakt osoba Maja Hodžić, Referent za odnose s javnošću Doma mladih Tuzla. I ova radionica će trajati tri dana te rezultirati Izložbom fotografija a svi učesnici dobiće certifikate za uspješno okončan kurs o fotografiji.

(Tuzlainfo.ba)