Teatar kabare Tuzla: U petak druženje sa Krešimirom Mišakom

by admin
| 6:09
  •  
  •  
  •  
  •  

Na sceni Teatra kabare Tuzla ovog petka (26.05.) s početkom u 19.30, publika će imati jedinstvenu priliku prisustvovati druženju s Krešimirom Miškom, dugogodišnjim voditeljem kultne emisije “Na rubu znanosti“.

Krešimir Mišak je novinar, voditelj, rock muzičar i pisac naučne fantastike. Poznat je kao voditelj emisije “Na rubu znanosti“ koja se emituje na HRT-u od septembra 2002. god. s kojom je u vrlo kratkom roku doživio veliku popularnost.

Zasigurno je riječ o jednom od novinara koji se najviše i najdublje usudio preispitati sve vrste konvencionalnih teorija, ma koliko se preispitivanje tih teorija činilo kontraverzno. U početku se bavio samo većim misterijama i alternativnim teorijama ali vremenom je shvatio da tu ima puno više od slučajnosti. Naime, riječ je o spoznaji da se svijetom manipulira do najdubljih razina, a upravo one su naše vlastite predožbe kako o svijetu tako i o nama samima. Iako živimo u svijetu velikih manipulacija zapravo je i došlo pravo vrijeme da se ljudi zapitaju ponešto o sebi samima, te da prepoznaju bit ljudskosti kako bi naučili manevrisati između zamki percepcije kojima je protkano ljudsko društvo, poručuje Krešimir Mišak.

Zbog dugogodišnjeg iskustva, bezbroj tema i gostiju koje je gospodin Mišak obradio tokom godina rada ali i zbog želja njegove vjerne publike da postavi mnogobrojna pitanja večer će biti interaktivnog tipa.

Cijene ulaznica u pretprodaji su 10 KM, a na dan događaja 15 KM. Ulaznice možete rezervisati na: Facebook- u inboxu Teatra kabare Tuzla, E-mail: sadimo.rastimo@gmail.com te na brojeve telefona: 061/633-007; 061/267-579.

Broj ulaznica je ograničen.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.