Potpuno renovirani: Bazeni u Mramoru zvanično počinju sa radom 01. juna (VIDEO)

by admin
| 9:07
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon kompletnog renoviranja, bazeni u Mramoru su spremni da 01. juna zvanično počnu sa radom.

Kompleks bazena u Mramoru (12 km od Tuzle) nalazi se u centru ovog naselja i sastoji se od velikog “olimpijskog” bazena i dva mala bazena za djecu. Ono što će sigurno sve oduševiti je i činjenica da osim bazena cijeli kompleks zauzima dosta veliku površinu, tako da ima sasvim dovoljno mjesta za sve, i za igru i za odmaranje, za sunčanje ali i izležavanje u hladovini.

Moramo napomenuti da se u sklopu bazena nalazi i restoran sa primamljivom ponudom domaćih jela i ribljih specijaliteta, a svakog vikenda organizuju se posebna muzička iznenađenja za posjetioce. Ulaz na bazene je 2KM, a za penzionere 1KM.

Trud uložen u renoviranje ovoga kompleksa odmah je prepoznat, tako da je na lokaciji Bazeni Mramor, u okviru skupa studenata iz cijelog regiona koji su se okupili na BALKANIJADI, održan završni party ove manifestacije sa dodjelom medalja i priznanja.

Inače bazeni u ovom periodu do 01. juna, već imaju “zagrijavanje za početak sezone“, tako da će ovaj vikend sve prisutne od 13 sati zabavljati Muće.

Sve informacije i ponudu bazena u Mramoru možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.