20170905 BEKO

farah baner

ponedjeljak, 20 Mart 2017 15:22

Svi u akciju za Ekopsihijatriju: Nastavak akcije uređenja prostora oko Klinike za psihijatriju

2203 ekoU povodu 21. marta, prvog dana proljeća, Klinika za psihijatriju UKC Tuzla i Udruženje psihijatara TK organizuju MJESEC EKOPSIHIJATRIJE 20l7, omladinsku/građansku i korisničku radnu akciju čišćenja i uređenja pristupne zone do Klinike za psihijatriju.

Iako je primarni cilj okupljanja uređenje prostora, u prvi plan se također stavlja druženje svih ljudi koji se odazovu i koji će na jedan lijep i koristan način obilježiti 21. Mart, prvi dan prroljeća 20l7. godine. Svi pojedinci i organizacije će početi akciju okupljanjem u l0:00h na pristupnom putu kada se pređe most na rijeci Solini na putu prema Klinici za psihijatriju.

Svi volonteri se trebaju padekvatno za ovu priliku obući i obuti i ponijeti potreban alat sa kojim žele raditi. 

- Cilj akcije je nastaviti uređenje prostora oko Klinike za psihijatriju i stvoriti uslove za izgradnju i uređenje eko-parka. Planirane aktivnosti akcije za čišćenje su dio projekta, čime započinjemo novu fazu u poboljšanju brige za duševno zdravlje naših građana TK i šire, te se pozivaju svi zainteresovani građani da se uključe u pomenutu akciju i sa alatom za uređenje vrta dođu 21. marta 2016. godine u l0:00 sati na pristupni put koji vodi do Klinike za psihijatriju dužinom toka rijeke Soline - istakli su organizirati.

(Tuzlainfo.ba)

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu